Erzsébet Napközis tábor (jún. 20-24)

2022.07.06 11:48

Erzsébet napközis ökotáborunk első napján tanulóink részt vehettek a Vízőrzők programon, ahol az ivóvíz helyes felhasználásáról, védelméről hallhattak interaktív előadást. Ezután a Meggyeserdei Menedék Alapítvány tartott foglalkozást, az állatok helyes tartásáról. A nap végén a mozgássérültek, vakok életébe pillanthattak be a gyerekek, kipróbálhatták a kerekesszéket, a járássegítő botot és a Braille írást is. A 112 segélyhívó központ munkatársa a helyes mentő- és segítséghívás rejtelmei vezette be a diákokat.

Erzsébet napközis ökotábor 2. napja.
A keddi napon tanulóink megismerkedhettek a kovácsmesterséggel, délután pedig a vulkánok rejtelmeiről hallhattak érdekes előadást. A rodeóbikán mindenki szerette volna kipróbálni ügyességét.

Az Erzsébet napközis ökotábor 3. napján a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőbe látogattunk.

Napközis táborunk 4. napján egy interaktív környezetvédelmi játszóházat próbálhattak ki tanulóink, majd egy egzotikus állatbemutató résztvevői lehettek. A legbátrabbak kézbe vehették a skorpiót, madárpókot és számos kígyófélét. A kézműves foglalkozáson szebbnél szebb bőrkarkötők készültek.

Napközis táborunk zárónapján 3D-s moziélmény részesei lehettek tanulóink, majd játék csereberét tartottunk. Átadásra kerültek a Meggyeserdei Menedék számára gyűjtött eledelek is. Köszönjük mindenkinek a felajánlást, támogatást!

Képgaléria: Erzsébet Napközis tábor (jún. 20-24)