Eljött a várva várt vakáció!!!

2016.06.27 14:31

Büszkén mondhatjuk el, hogy ezt a tanévet is nagyon eredményesen zártuk!
A tanévzáró ünnepség után 29 tanuló vehetett át kitűnő, 8 tanuló jeles bizonyítványt! Gratulálunk nekik, de köszönjük minden diákunk egész éves szorgalmas, kitartó munkáját.
Külön köszönjük azoknak a tanulóinknak, akik a tanulás mellett még tanulmányi, sport vagy egyéb, iskolán kívüli versenyen is képviselték iskolánkat! Most nem soroljuk fel újra ezeket a versenyeket, hiszen egész évben tudósítottunk róluk és az elért szép sikereket olvashattátok, olvashatták itt, és a honlapunkon is.
Büszkék vagyunk, hogy falusi, kis iskolaként ilyen eredményesen szerepelnek diákjaink járási, megyei, illetve országos versenyeken.
Bízunk benne, hogy a következő tanév is bővelkedik majd kiváló eredményekben, sikerekben.
Tovább munkálkodunk azon, hogy megfeleljünk az ÖKOISKOLA címnek! Tovább szépítjük iskolánk tantermeit, folyosóit és az iskola udvarát.
Pályázataink az elmúlt tanévben
Sikeresen lezártuk a TÁMOP 3.1.4. „Innovatív iskolák”nevű pályázatunkat. A 12 millió forint elnyert támogatásból rendkívül sok programot tudtunk megvalósítani és eszközöket beszerezni. (Programjainkról értesülhettek már itt és honlapunkon is.) További sikeres pályázataink voltak a TIE mozgásprogram, ahol rengeteg sporteszközzel gazdagodtunk, ingyenes szabadidős, illetve sportprogramon vettünk részt.
A TIOP pályázat keretében teljesen megújult számítógép parkunk.

Kedves Szülők!

Köszönjük, hogy egész évben segítették gyermekeiket tanulmányaikban, számíthattunk Önökre a versenyekre való szállításban is. Külön köszönjük a szülői munkaközösség aktív tagjainak munkáját.

Jó tanácsok a nyárra:

  • Legyetek óvatosak, és kerüljétek el a bajt, ha bicikliztek, ha fürödtök!
  • Fontos, hogy használjátok fel jól az időt. Jusson mindenre, amire év közben nem, vagy csak kevés jut. Olvassatok, kezdjetek el egy új játékot, akár a számítógépen is, szervezzetek találkozót a barátokkal, menjetek el kirándulni.
  • Arra is gondoljatok időnként, hogy hogyan tehetitek magatokat hasznossá otthon. Keressetek alkalmat arra, hogy jót tegyetek. Rá fogtok jönni, hogy ha örömet szereztek a szülőknek, főleg akkor, ha valamilyen nehéz munkában tudtok segíteni, az valóban jó időtöltés is lehet.
  • A nyár a nyaralás, a pihenés ideje, de csak akkor igazán jó, ha együtt tölthetjük el.

Erzsébet táborosainknak és a kísérő kollégáknak csodás, napsütéses időt, kellemes kikapcsolódást, jó fürdőzést, kikapcsolódást kívánunk!
Kedves Gyerekek, vigyázzatok magatokra nagyon a nyáron, szeptemberben találkozunk!
Mit kívánjunk a nyárra?
„Homokvárhoz: kupacot,
Horgászoknak: kukacot,
Hegymászóknak: nagy hegyet,
hűs fagyihoz: friss tejet,
folyópartra: fát, nagyot,
vakációt - száz napot!”

A Zichy Antónia Általános Iskola pedagógus közössége