A Mindennapok aloldalon való tájékozódás

A tanévben szervezett programok egy része leírással, beszámolóval, képgaléria hivatkozással jelenik meg itt, másik része csak képgaléria, így az a Galéria menüpontban tekinthető meg.

Egészséghét - 2017.november

Immáron hagyománnyá vált iskolánkban, hogy november 3. hetében egészséghetet tartunk. Az idei évben is nagyon sok programon vehettek részt diákjaink. Előadásokat hallgattak az egészséges életmódról, dohányzásról, tisztálkodásról. Izgalmas vetélkedőkön mérték össze a tudásukat. A 8. osztályosok aerobik óráján zenére mozoghattak. A mézes programon egy méhekről szóló előadást hallgattak meg, majd mézet kóstoltak. Az "Esély órák" keretében érzékenyítő programon vettek részt. A hetet egészséges szendvicsek és sütemények kóstolásával zártuk.

 

Képgaléria a képre kattitva érhető el!

"Teremts színt a teremben!" elnevezésű nyereményjáték

A Kalmár Kolor Festéküzlet és a Poli-Farbe Kft. közös pályázatán, a "Teremts színt a teremben!" elnevezésű nyereményjátékon, a 8. osztály 1. helyezést ért el. 150.000 Ft értékű festékutalványt és belépőket nyertek a sárvári Gyógy-, és Wellnessfürdőbe.

Gratulálunk nekik!
 

Őszi kiállítás az alsó tagozatban

Iskolánk alsó tagozatos tanulói termésekből, terményekből készítettek alkotásokat, melyek az iskola alsó tagozatának folyosóján megtekinthető volt kiállítás keretében.

Képgaléria a képre kattintva érhető el.

Holnapocska Tábor 2017

„Szemétből érték”

Hulladékgazdálkodási szemléletformáló tábor Zalaszabaron, a Zobori élményparkban

A Földművelésügyi Minisztérium jóvoltából iskolánk közel 50 felső tagozatos tanulójának adatott meg az a lehetőség, hogy részt vehessen egy rendhagyó őszi vakáción október 26-tól október 31-ig.
Ebben a táborban minden a környezettudatos életmódról és a hatékony hulladékgazdálkodásról szólt. Játékos feladatok és kézműves foglalkozások is vártak ránk. Hallhattunk érdekes előadásokat, kipróbáltuk az élménypark eszközeit, 4D – s moziban jártunk. Régi, használt cipőkbe virágokat ültettünk, társasjátékoztunk. Minden reggel zenére ébredtünk, esténként szintén zenés programmal zártuk a napot (karaoke, just dance, illetve disco).
Ellátogattunk a Zalakarosi Fürdőbe és a Netta Pannonia Kft. Bagolai Hulladéklerakójába is. A hulladékválogató munkatársaitól a tábor utolsó napján értékes ajándékokat kaptunk.
Megismerkedtünk új emberekkel, akiktől nehezen búcsúztunk el a tábor végén. Szerencsére a mai modern kommunikációnak köszönhetően könnyen tartjuk velük a kapcsolatot ezután is. Kissé fáradtan, de élményekkel gazdagon tértünk haza.
Köszönjük a lehetőséget!
Köszönjük minden kísérőnek a segítséget és a részvételt.

 

Tanulóinkról készült képes beszámoló a Zala megyei hírportálom: https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/szemetbol-keszitenek-erteket-zalaszabari-gyerekek-2184057/

A táborozó gyerekek a Kanizsa TV-ben is szerepeltek: https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=LuNEUHBpyCQ&app=desktop

A tábor programja letölthető INNEN!

Képgaléria a képre kattintva tekinthető meg.

Állatok világnapja az iskolában 2017. ősz

Az állatok világnapja október 4-én van, ehhez kapcsolódóan rajzversenyt hirdettünk, amelyre 53 tanuló készítette el alkotását. 8 arany, 23 ezüst és 22 bronz minősítést osztottunk ki. Minden részt vevő diák jutalomban részesült.

 

Képgaléria a képre kattintva tekinthető meg.

Biciklitúrán a 7.osztályosok - 2017.október

A 7. osztályosok biciklitúrán vettek részt Sárváron. Tinódi emlékszobrát is megtekintették.

Zichy emléknap - 2017. október 2.

A Zichy Antónia nevéhez fűződő emléknap alkalmából iskolánk tanulói néptáncolni tanultak.

Képgaléria a képre kattintva érhető el.