Hirdetmények

Úszásoktatás 6.osztály

A 6.osztályosok úszásoktatása 2018.október 17-én kezdődik testnevelés óra keretében. A tanulók összesen 9 alkolommal mennek a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőbe. Részletekről érdeklődni lehet a testnevelést tanító kollégáknál.

Első színházlátogatás

A Soltis Lajos Színház első bérletes előadására, Két testvér címmel október 26-án 14.00-kor kerül sor Celldömölkön. 

Bérelt busszal utazunk. A bejárós tanulók haza tudnak menni a szokásos napközis buszokkal. A buszköltség egy alkalomra körülbelül 600 Ft, melyet az előadás előtti héten kérek majd behozni. (Két alkalommal utazunk, egyszer helybe jönnek egy interaktív előadással.)
Kérem, amennyiben így is szeretnének színházbérletet váltani gyermeküknek, október első hetében küldjék a gyerekekkel a bérlet árát, 2400 Forintot.
Köszönettel: Urbán Eszter, szervező tanár

Színházbérlet a celldömölki Soltis Lajos Színházba

Kedves Szülők!
A 2018/2019-es tanévben iskolánk tanulóinak lehetősége nyílik színházbérletet váltani a celldömölki Soltis Lajos Színház meseelőadásaira Óperenciás mesék címmel.
Megfelelő számú résztvevő esetében az előadásokat az ikervári Batthyány Lajos Művelődési Házban tartják meg, így nem kell Celldömölkre vagy Sárvárra utaznunk.
A három előadásos bérlet ára: 2400 Ft
Az első előadás időpontja: 2018. október 26. 14 óra
Kérjük a kiadott nyomtatványon jelezzék gyermekük részvételi szándékát!

Mese-bérlet ajánló megtekinthető ITT!

Hirdetmények

Sótony felé közlekedő busszal kapcsolatos információk

2018.09.06 20:43
Tajékoztatás! Kedves Gyerekek és Szülők! A nyőgéri és sótonyi diákjaink szállításáról 2 db 16 fős iskolabusz gondoskodik. Egyik busz Nyőgérből, másik Sótonyból indul. A járat közvetlenül Nyőgér-Sótony-Ikervár útvonalon közlekedik. Az iskolabuszok menetrendje a következő: Reggeli...

Keddi órarend

2018.09.03 20:41
Órarend 2018. szeptember 4. kedd 5. osztály (Farkas Annamária) 1. óra: matematika (A és B csop.) 2. óra: magyar (A és B csop.) 3. óra: magyar (A és B csop.) 4. óra: német (A és B csop.) 5. óra: testnevelés (együtt) 6/a osztály (Sz.né Németh Katalin) 1. óra: természetismeret 2. óra: német 3. óra:...