Tudnivalók a 2017/2018-as tanévről

 

Tanévnyitó ünnepély: 2017. augusztus 31. 18 óra

Tankönyvosztás: 2017. augusztus 25. 9.00-17.00 a felső tagozatbn, a könyvtárban


Adminisztrációs ügyekben az alábbi ügyeleti napokon kereshetik fel iskolánkat.
Július 5. szerda délelőtt
Július 19. szerda délelőtt
Augusztus 2. szerda délelőtt
Augusztus 16. szerda délelőtt

Minden kedves tanítványunknak jó pihenést, kellemes nyári szünetet kívánunk!


Erzsébet napközis tábor 2017

A nyári szünet első hetében, 2017. június 19. és 23. között Erzsébet napközis ökotábort tartottunk 100 tanuló részvételével. Nagyon sok érdekes, izgalmas programon vehettek részt tanulóink. Érkeztek hozzánk tűzoltók, akik frissítőt is hoztak magukkal. Ültettünk virágokat, volt testfestés, ugrálóvár.  Anyagmaradékokból ruhákat varrtak a kreatív tanulók, a bátrak "ének iskolája" vetélkedőben mutatták meg bátorságukat és hangjukat. Kézműveskedtünk, fagyiztunk és túráztunk is Ikervár könyékén. Természetfotós és egy csillagász előadását is meghallgathatták a tanulók, utóbbin az érdeklődő felnőttek is részt vehettek a szerda esti szalonnasütés előtt/közben. A kitartók este távcsővel az eget is kémlelhették, és megnézhették a Jupiter bolygót is. Az utolsó napot a rábahidvégi Csodaszarvas Tájparkban töltöttük, ahol lovagoltunk, íjászkodtunk, drótkötélpályán másztunk és csónakáztunk is. Élményekben gazdagon tértünk haza.

Képgaléria a Galéria menüpontban tekinthető meg.

Kedves szülők, gyerekek!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy napközis Erzsébet táboros pályázatunk elfogadásra került, így június 19-23-ig foglalkozásokkal teli 1 hetes programsorozattal várjuk a jelentkezett tanulókat.

Program ITT olvasható!

Ugyanakkor másik Erzsébet pályázatunk-nyári balatoni táborozás-elutasításra került. Így idén a nyári tábor elmarad. :-(

Gyereknap

2017. május 26-án, pénteken ünnepeltük a gyermekeket iskolánkban. A diákönkormányzat számos meglepetéssel készült nekik. Eljöttek hozzánk a Haladás futsal játékosai, valamint lufibohóc is szórakoztatta a gyereksereget. Játszhattak élő csocsót, trambulinozhattak, rollerezhettek, szkanderezhettek, sorversenyezhettek. A bátrabbak felülhettek a Go-Riderekre is. Az ügyesebbek kerékpár lassúsági versenyben mérték össze tudásukat. A program végén ingyen fagyival hűsíthették le magukat a játékban kipilledt diákjaink. Reméljük mindenki jól érezte magát és élményekkel gazdagodva tért haza.

Képgaléria a Galéria menüpontban tekinthető meg!

Posztolj verset! a költészet napja alkalmából

Csatlakoztunk a Posztolj verset az utcára című országos programhoz. Ennek keretében az iskola tanulói és pedagógusai közösen szavalták el József Attila Kertész leszek című versét, majd minden osztály elhelyezte kedvenc versét valamelyik hirdetőoszlopra.

 

A 2017/2018-as tanévre vonatkozó tankönyvrendeléssel kapcsolatos információk

Tájékoztató: Szülői tájékoztató.pdf (126765)

Igénylólap: Tankönyv igénylőlap.pdf (166483)

FELHÍVÁS az általános iskolákba történő beíratásra

Sárvári Tankerület beíratás plakát 2017.pdf (162114)

Farsangi felvonulás

Iskolánk szeretettel meghívja Önt és kedves családját a 2017. 02.18-án, szombaton, 14.30-kor kezdőső farsangi felvonulásra.

A program helyszíne: az iskola melletti sportcsarnok

Egy "király" nap az iskolában

A Szombathelyi-Swietelsky Haladás 3 labdarúgója: Király Gábor, Halmosi Péter és Gaál Bálint voltak ma az iskola vendégei. Nagy várakozás, készülődés előzte meg érkezésüket.Az igazi szurkolók mezekbe bújva, labdával a kezükben érkeztek a csarnokba, ahol feltehették kérdeseiket meghívottaink számára. A program autogram osztással, közös fénykép készítésével zárult. Köszönjük, hogy itt voltak, ígérjük, minél többször ott leszünk a meccseken. Hajrá Hali, hajrá Szombathely! Ez tényleg egy KIRÁLY nap volt!

A Haladás oldalán található cikk a napról: http://www.haladas.hu/hirek/296/az-ikervari-iskolaban-jart-a-haladas

Galéria megtekinthető a Galéria menüpontban

 

Állatok világnapja iskolánkban

2016. október 4-én van az Állatok Világnapja. Iskolánkban is megemlékeztünk e jeles napról. A Fekete István Állatvédő Egyesület önkéntese és 3 kutyus voltak a vendégeink. A diákok megismerkedhettek az állattartás szabályaival, ismereteket szerezhettek arról, hogyan lehet az elkóborolt állatokat megmenteni. Reméljük, a gyermekek számára ezután minden nap az Állatok Világnapja marad, hiszen nem csak ezen az egy napon kell fokozottan figyenünk a körülöttünk élőkre.

Képgaléria a Galéria menüpontban érhető el.

Zichy Antónia Emlékév zárása

Méltóképpen, korhű ruhákba öltözve zártuk be Zichy Antónia születésének 200. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékévet. Szerda délelőtt iskolánk tanulói és pedagógusai együtt vonultak át a Batthyány kastély parkjába. Ezt követően felidézésre kerültek az emlékév iskolai programjai, majd Zichy Antónia emléktáblájának megkoszorúzása következett. Az ünnepség közös fotózással zárult. Köszönjük a csodálatos ruhákat a Barabás György Műszaki Szakközép- és Szakiskolának.

Képgaléria a Galéria menüpontban érhető el.


A Vas népében megjelent cikk olvasható az alábbi linken:

http://vaol.hu/kultura/emlekevet-zartak-a-zichyben-ikervaron-1791700

Újabb elismerés iskolánknak

 

Iskolánk az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárságától kézilabdás eszközcsomagot kap A Sport legyen a tied! program keretén belül. A csomag szivacslabdákat, kézilabdákat, koordinációs létrát, dynair párnát, atlétikai gátakat és szivacskézi kaput tartalmaz. A programot koordináló Magyar Diáksport Szövetség tájékoztatása szerint közel 1000 iskola kap sportágspecifikus eszközcsomagot 13 sportágban (asztalitenisz, atlétika, judo, kajak, karate, kézilabda, kosárlabda, röplabda, tenisz, tollaslabda, torna, úszás, vívás). Az intézményeket a sportági szakszövetségek - esetünkben a Magyar Kézilabda Szövetség - javaslatai alapján választották ki. A kiválasztási szempontrendszer legfőbb kritériuma a szakmai háttér biztosítása volt az adott nevelési-oktatási intézményben.
A Magyar Kézilabda Szövetség döntése az ikervári kézilabda eredményességének és az iskolánkból induló szivacskézilabdának köszönhető, melyben egykori és jelenlegi tanítványainknak, illetve a szakmai háttérnek nagy szerepe van. Köszönjük a lányoknak, akik velünk dolgoztak és dolgoznak, egyúttal továbbra is várjuk a lelkes kézipalántákat iskolánkba!

2016/2017-es tanév indításával kapcsolatos információk

 

Kedves Diákjaink, kedves Szülők!

Eljött a várva várt vakáció!!!
Büszkén mondhatjuk el, hogy ezt a tanévet is nagyon eredményesen zártuk!
A tanévzáró ünnepség után 29 tanuló vehetett át kitűnő, 8 tanuló jeles bizonyítványt! Gratulálunk nekik, de köszönjük minden diákunk egész éves szorgalmas, kitartó munkáját.
Külön köszönjük azoknak a tanulóinknak, akik a tanulás mellett még tanulmányi, sport vagy egyéb, iskolán kívüli versenyen is képviselték iskolánkat! Most nem soroljuk fel újra ezeket a versenyeket, hiszen egész évben tudósítottunk róluk és az elért szép sikereket olvashattátok, olvashatták itt, és a honlapunkon is.
Büszkék vagyunk, hogy falusi, kis iskolaként ilyen eredményesen szerepelnek diákjaink járási, megyei, illetve országos versenyeken.
Bízunk benne, hogy a következő tanév is bővelkedik majd kiváló eredményekben, sikerekben.
Tovább munkálkodunk azon, hogy megfeleljünk az ÖKOISKOLA címnek! Tovább szépítjük iskolánk tantermeit, folyosóit és az iskola udvarát.
Pályázataink az elmúlt tanévben
Sikeresen lezártuk a TÁMOP 3.1.4. „Innovatív iskolák”nevű pályázatunkat. A 12 millió forint elnyert támogatásból rendkívül sok programot tudtunk megvalósítani és eszközöket beszerezni. (Programjainkról értesülhettek már itt és honlapunkon is.) További sikeres pályázataink voltak a TIE mozgásprogram, ahol rengeteg sporteszközzel gazdagodtunk, ingyenes szabadidős, illetve sportprogramon vettünk részt.
A TIOP pályázat keretében teljesen megújult számítógép parkunk.

Kedves Szülők!

Köszönjük, hogy egész évben segítették gyermekeiket tanulmányaikban, számíthattunk Önökre a versenyekre való szállításban is. Külön köszönjük a szülői munkaközösség aktív tagjainak munkáját.

Jó tanácsok a nyárra:

 • Legyetek óvatosak, és kerüljétek el a bajt, ha bicikliztek, ha fürödtök!
 • Fontos, hogy használjátok fel jól az időt. Jusson mindenre, amire év közben nem, vagy csak kevés jut. Olvassatok, kezdjetek el egy új játékot, akár a számítógépen is, szervezzetek találkozót a barátokkal, menjetek el kirándulni.
 • Arra is gondoljatok időnként, hogy hogyan tehetitek magatokat hasznossá otthon. Keressetek alkalmat arra, hogy jót tegyetek. Rá fogtok jönni, hogy ha örömet szereztek a szülőknek, főleg akkor, ha valamilyen nehéz munkában tudtok segíteni, az valóban jó időtöltés is lehet.
 • A nyár a nyaralás, a pihenés ideje, de csak akkor igazán jó, ha együtt tölthetjük el.

Erzsébet táborosainknak és a kísérő kollégáknak csodás, napsütéses időt, kellemes kikapcsolódást, jó fürdőzést, kikapcsolódást kívánunk!
Kedves Gyerekek, vigyázzatok magatokra nagyon a nyáron, szeptemberben találkozunk!
Mit kívánjunk a nyárra?
„Homokvárhoz: kupacot,
Horgászoknak: kukacot,
Hegymászóknak: nagy hegyet,
hűs fagyihoz: friss tejet,
folyópartra: fát, nagyot,
vakációt - száz napot!”

A Zichy Antónia Általános Iskola pedagógus közössége


Kiváló szereplés a Kisiskolák Diákolimpiáján

A diákolimpia országos döntőjén való részvétel egy példaértékű kooperáció és támogatás eredménye. A gyerekek szakmai felkészítése egész tanéven át folyt a helyi kézilabda egyesületben (Ikervár – ETO, Horváth János testnevelő, edző) és az iskolában (Horváth Tünde testnevelő, edző). A Zichy Antónia Általános Iskola vezetése (Kissné Tarr Judit és dr. Bíró Barnabásné), illetve az iskola tantestülete biztosították az egész éves munka és az országos döntőn való részvétel hátterét. A község önkormányzata biztosította a felkészüléshez a sportcsarnokot és a versenyhelyszínre jutáshoz a község buszát (Fehér Ferenc, képviselőtestület). A helyi Művelődési Ház vezetője, Pásti József lehetőséget biztosított arra, hogy a község és a falunapi rendezvényre látogatók előtt méltó fogadtatásban részesüljenek a gyerekek, akik országosan öregbítették a község és az ikervári Zichy Antónia Általános Iskola hírnevét. Nem utolsósorban nagy támogatást kapunk a gyerekek szüleitől is.

A versenyt szakmailag sikeresnek értékelem: az országos döntőn 15 csapatból 5. helyen végeztünk 1 harmadik-, 3 ötödik osztályos, 5 hetedik osztályos és 1 nyolcadik osztályos (összesen 10 fő) lánnyal. Ikervári tanuló ( Szabó Vivien 7. o.) kapta az egyik különdíjat, ő lett az országos döntő legjobb kapusa.
A versenyzés mellett a gyerekek eljuthattak egy újabb városba, új barátokra leltek, a kollégáknak pedig lehetőségük nyílt szakmai kapcsolataik elmélyítésére, új szakmai kapcsolatok létesítésére, a tanév tapasztalatainak más helyről érkező kollégákkal való átbeszélésére.

Horváth Tünde ( testnevelő, edző)

       

Tanév végi tudnivalók

Ballagás: 2016. június 17. 9 óra

Tanévzáró ünnepély: 2016. június 20. 17.30

ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS 2016

Tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy a felmérés része a „Tanulói kérdőív” is, amelyet minden tanulónak átadunk, s kitöltése önkéntes. Kérjük, hogy a kérdőívet a tanulóval együtt töltsék ki otthon, ha kívánják, lezárt borítékban is visszaküldhetik az iskola számára. A mérés napján a tanulók saját nevükre szóló Névkártyát kapnak, amelyen szerepel a tanuló Mérési azonosítója. A Mérési azonosító segítségével tudják megtekinteni a tanuló mérésben elért eredményéről készülő egyéni jelentést 2017. február 28-tól a  https://www.kir.hu/okmfit  honlapon, a Tanulói jelentés menüpont alatt. A Névkártyán található név és Mérési azonosító összekapcsolását csak az iskola tudja elvégezni. A két adat együttes kezelésére az iskolán és a tanuló szülőjén kívül senki sem jogosult, ezért a Névkártyákat őrizzék meg,  NE KÜLDJÉK VISSZA!

Együttműködésüket köszönjük.

Rendhagyó tanórák a 3. és 4. osztályban

Múlt hét kedden (04.26.) kihelyezett tanórákat tartottunk Sárváron a Nádasdy Ferenc Múzeumban, mivel a 3. és 4. osztályban is sokat olvastunk olvasás órákon a huszárokról. Ez Magyarország egyetlen huszár kiállítása. A leghosszabb ideig fennálló Nádasdy huszárezred emlékanyagára építve ismerhették meg a tanulók a legmagyarabb fegyvernem évszázadait, egyenruháit, fegyvereit és hétköznapjait. Bepillantást nyerhettek a gyerekek, hogy milyen volt egy huszár élete a békés, vagy a háborús hétköznapokon.
Ezután Kiss Szilárd trópusi lepke- és rovarkiállítását néztük meg. Itt a világ minden részén élő lepkéket és rovarokat láttunk.
Élményekkel gazdagon tértünk haza Ikervárra. (Poórné Halmos Edina 4.o.osztályfőnök)

Tisztelt Szülők!
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az EMMI rendelet 182/B.§(7) értelmében a Hit- és erkölcstan tantárgyra vonatkozó választás módosítására 2016. május 20-ig van lehetőségük. Erre vonatkozóan nyilatkozatot az iskola titikárságán kaphatnak.

Első osztályosok beiratkozása

 

A leendő első osztályosok a következő időpontokban iratkozhatnak be:

2016. április 14. 8.00-19.00
2016. április 15. 8.00-18.00
Helye: titkárság (felső tagozat, földszint)

A szülő köteles tanköteles gyermekét a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerint illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.

Az első évfolyamra történő beíratáskor a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványt és az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást kell bemutatni.

Zichy Antónia projekt

Zichy Antónia születésének 200.évfordulója alkalmából rendezvénysorozatot tartottunk. 2016. március 11-18. között Zichy Antónia projekthetet tartottunk iskolánkban. Célja, hogy tanulóink megismerkedjenek iskolánk névadójának személyével, életével. 11-én, pénteken sor került a projekt megnyitására, 18-án pedig záró ünnepséget tartottunk, melyre vártuk az érdeklődőket is.

Nagy sikerrel zajlott le az I. Zichy Antónia projekt zárónapja iskolánkban. A nap folyamán felavatásra került a felső tagozatos épületben Zichy Antónia emléktáblája, majd a program koszorúzással, közös énekléssel, saját készítésű anyagok (bemutató, könyv) bemutatásával, táncházzal, fegyveres bemutatóval folytatódott és zárult.

A meghirdetett rajz és kreatív pályázatra nagyon sok szorgalmas gyermek készített Zichy Antóniához kötődő plakátot/rajzot/tárgyat. 

A Galériában a gyermekek által készített munkákból és a nap eseményeiből láthatnak egy kis ízelítőt.

 

 

Kedves Szülők, Gyerekek!

A MOL Tehetségtámogató Program azoknak a 10-18 év közötti sportolóknak segít, akik jó eredményekkel már bizonyították képességeiket, de további fejlődésükhöz anyagi támogatásra van szükségük. Mi segítünk a fiataloknak céljaik elérésében! Támogatottaink sorra bizonyítanak a különböző területeken.

Pályázatunkon keresztül eszközvásárlásra vagy útiköltségeikhez, edzőtáborozási költségeikhez tudnak támogatást igényelni.
Kérjük Önt, legyen segítségünkre, hogy felhívásunk minél több fiatalhoz eljusson, és élni tudjanak a lehetőséggel!
• Legyen szíves kihelyeztetni iskolájukban a pályázati lehetőségről szóló plakátokat (amelyeket a közelmúltban küldtünk postán).
• Kérjük, ossza meg az alábbi információt (internetes linket) a rendelkezésére álló kommunikációs felületeken (honlap, Facebook oldal, A pályázatok benyújtási határideje: 2016. március 31.
A pályázatokat csak pályázati űrlapon tudjuk elfogadni, amely letölthető az internetről a részletes pályázati felhívással együtt: Tehetségtámogató - Sport
(http://www.ujeuropaalapitvany.hu/cikk/sport_kategoria)
A pályázatok benyújtási határideje: 2016. március 31.

Köszönettel és üdvözlettel:Gáborné Haáz Andrea ügyvezető
Új Európa Alapítvány

 

Hit-és erkölcstan / erkölcstannal kapcsolatos tájékoztató

 

Iskolába hívogató!

 

Kedves Szülők!

 

Szeretettel hívjuk és várjuk a leendő 1. osztályos tanulókat és szüleiket iskolánk közelebbi megismerése céljából 2016. február 12-én, pénteken.

Programjaink:

Tanítási órák látogatása tetszés szerint az 1-4. osztályokban (8.00-8.45 és 9.00-9.45)

Délutáni játékos kézműves és sportfoglalkozás (14.00-16.00)

(A gyerekek hozzanak magukkal tornacipőt, vagy kényelmes gumitalpú cipőt.)

 

Kissné Tarr Judit

intézményvezető

                                                                                         

Részletes program a meghívóban olvasható:Iskolába-hívogató.docx (137968)

Szeretettel várunk mindenkit!

Iskolánk ÖKOISKOLA címet nyert!

Iskolánk 2016. január 01. és 2018. december 30. közötti iőszakra elnyerte az ÖKOISKOLA címet. A döntést az Emberi Erőforrások Minisztériuma által felkért Értékelő Bizottság javaslatára Sipos Imre köznevelésért felelős helyettes államtitkár úr hozta.

A cím elnyerését tanúsító oklevelet ünnepélyes keretek között az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Földművelésügyi Minisztérium tisztségviselői adják át az iskolák képviselőinek, a tervek szerint 2016. január végén.

Iskolánk csatlakozott a "cipősdoboz akcióhoz"

Iskolánk csatlakozott a Sárvár Térségi Gyermekjóléti Szolgálat jótékonysági cipős doboz akciójához. Aki szeretne adakozni, készítsen össze egy dobozba olyan dolgokat, aminek egy kisgyermek örül. Tartalma lehet: írószer, könyv, édesség, játék. Kérjük Önöket, hogy csak JÓ ÁLLAPOTÚ dolgokat küldjenek. A dobozra írják rá, hány éves gyermeknek ill. fiúnak/lánynak szánják. Felajánlásaikat a titkárságon gyűjtjük. ( Ha akad otthon üreg cipős doboz, azt is várjuk) Köszönjük!

Kedvezményes étkeztetéssel és tankönyvtámogatással kapcsolatos információk a szülők részére

Tankönyvtámogatás.pdf (1236126)
Kedvezményes étkeztetés.pdf (1195076)
 

A 2015/2016-os tanév indításával kapcsolatos információk

Tanévnyitó ünnepély: 2015. augusztus 31. (hétfő) 18:00 az iskola udvarán (Kérjük, hogy a tanulók ünnepi öltözetben jelenjenek meg!)

Tankönyvosztás: 2015. augusztus 31. (hétfő) 9:00 - 16:30 a felső tagozatban, a könyvtárban (Ha a nap folyamán nem megoldható, akkor a vidéki tanulók a tanévnyitó ünnepség után is átvehetik a tankönyveiket)

A tankönyvek átvételéhez szükséges:
Ingyenesek:

 • 1., 2.és 3. osztályos tanulók: a szülő aláírására lesz csak szükség
 • Rászorultsági alapon ingyenes tankönyvre jogosultak: a szülő személyigazolvány számára és aláírására, valamint a jogosultságot igazoló dokumentum másolatára lesz szükség (ezeket csatolnunk kell az elszámoláshoz, így nem tudjuk azokat visszaadni)
 • 3 vagy több gyerekes családok: a legfrissebb emelt családi pótlék utalásáról szóló dokumentum másolata
         - Kifizetési utalvány szelvénye” (ha a postás hozza a családi pótlékot: „rózsaszín cetli”)
         - Bankszámlakivonat másolata (csak a számlatulajdonos neve és családi pótlék utalásáról szóló rész kell)
 • RGYK: Érvényes határozat másolata
 • Tartósan beteg: Érvényes orvosi igazolás a tartós betegség fennállásáról

Számukra a tartós tankönyveket továbbra is az iskola könyvtára biztosítja. A kölcsönzött tankönyveket a tanuló köteles a tanév végégig megóvni és a tanév végével hiánytalanul visszajuttatni.
„Fizetősök”:

 • Az idei tanévben a KELLO NEM KÜLD előre díjbekérőt, azaz nem kell előre a tankönyvek árát kifizetni.
 • A tankönyvek átvételékor, az aláírandó átadás-átvételi bizonylat kíséretében adjuk át a számlát, melynek befizetési határideje: 2015. szeptember 15.
 • Befizetés módjai: csekk, banki átutalás, iskolakezdési utalvány

Köszönettel: Farkas Annamária, tankönyvfelelős
 

A tankönyvosztással egyidejűleg szeretnénk nyilatkoztatni a szülőket a következőkről:

 • módosítana-e a tanuló az előzetesen bejelölt szabadidős (délutáni) tevékenységeken
 • szeretne-e a tanuló az iskolában étkezni
 • távol maradna-e a tanuló igazgatói engedéllyel délutáni tanóráról, vagy 16 óráig részt venne-e tanórai foglalkozásokon

A Zichy Antónia Általános Iskola a TÁMOP 3.1.4/C Innovatív iskolák fejlesztése c. pályázat keretében Ökotábort szervez 2015. június 22-26. között az iskolánk tanulói számára. A tanulók előzetes jelentkezés alapján vehetnek részt a programokon minden nap 9-től 16 óráig.

Ízelítő a várható programokról (ezekre a jelentkezett tanulókat várjuk): filmvetítés, totó, plakátkészítés, kézműveskedés (mozaikkészítés, papírsárkánykészítés...), csapatépítő játékok, gyalogtúra, játékos sportvetélkedők, ruhatervezés, udvarrendezés...

A héten olyan programjaink is lesznek, melyre szeretettel várjuk a község lakosságát.

- június 23. (kedd) 17.00 órától Varnyú Country koncert
- június 24. (szerda) 13.00 órától Utazó Planetárium - „2015 a kozmikus fény éve”
illetve 21.00 órától a Hold távcsöves megfigyelése, tűzgyújtás Szentivánéj alkalmából, szalonnasütés
- június 25. (csütörtök) 13.00 órától Ökolabirintus, kreatív játékok

Rajz-, vers-, meseíró pályázatot is hírdetünk, a beérkezett munkák értékelésére utolsó napon, pénteken kerül sor.

TÁMOP 3.1.4/C Innovatív Iskolák fejlesztése c. pályázat

Örömmel értesítjük a kedves szülőket, hogy iskolánmk sikeresen pálkyázaott a TÁMOP 3.1.4/C Innovatív iskolák fejléesztése c. pályázaton! 12 000 000 forintot nyertünk szabadős- illetve oktató programokra!

Erdei iskola, ökotábor, nyelvi hét, informatikai kutató projekt a biztonságos internet használatról, közlekedés-biztonsági hét, kulturális családi nap, sportos családi nap kerül megrendezésre nyáron ill. a következő tanévben.

Az aktuális eseményekről folyamatosan fogunk tájékoztatást adni itt is és facebook oldalunkon is! Programjainkra mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

Erzsébet tábor 2015

Sikeres pályázat a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-programoján!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is kedvezményesen táborozhatnak tanulóink a Balaton partján.
Az idei tábor helyszíne Fonyódliget lesz, időpontja pedig 2015. június 28-július 3.

TIE pályázat - programok osztályok szerint:

Ebben az évben iskolánk részt vesz a TÁMOP-6.1.2.A-14/1-2014-0001 számú pályázatban. Ez a Komplex intézményi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogram megvalósítása az általános iskolákban c. pályázat egy olyan országos kísérleti program, melynek keretében a tanulóknak egészségét javító foglalkozásokat, programokat szerveznek. Iskolánk tanulói 7próbán vesznek részt tanulóink több alkalommal Szombathelyen.

A már megtörtént programokról képgaléria elérhető a Galéria menüpontban!

 • március 6.      5.o.      Bartók Béla próba
 • március 14.    3.o.      Szent László próba
 • március 28.    7.-8.o.   Maraton-Kinizsi próba
 • április 11.       5.-6.o.   Maraton-Kinizsi próba
 • április 18.       4.o.       Szent László próba
 • április 25.       1.-2.o.   Maraton-Kinizsi próba
 • május 9.         3.-4.o.   Maraton-Kinizsi próba
 • május 23.       6.o.       Búvárkund próba
 • május 26.       alsós gyereknap
 • május 29.       felsős gyereknap
 • június 20.       iskolabál

Beiskolázással kapcsolatos információk 1. osztályosok számára

Beiskolázási plakát

Hitoktatással kapcsolatos értesítés a szülők részére letölthető:

Értesítés

 

Minden kedves érdeklődőt, tanulót, szülőt, hozzátartozót
szeretettel várunk karácsonyi ünnepélyünkre,
mely 2014. december 19-én, 16 órakor kezdődik

az ikervári Batthyány Lajos Művelődési Házban.

Mikulás ünnepség

2014. december 05-én Mikulás ünnepség volt az iskolában.
A Mikulás segítőivel érkezett a tornacsarnokba, ahol a tanulók már nagyon várták. A gyerekek együtt énekeltek, táncoltak a Mikulással, miután verseket adtak elő. Az osztályok az ünnepség előtt és után egyenként ünnepeltek, ajándékoztak.

Képgaléria a Geléria menüpontban tekinthető meg.

Jótékonysági gyűjtés

A Zichy Antónia Általános Iskola a Magyar Vöröskereszt Ikervári Szervezetével közösen jótékonysági gyűjtést szervez rászoruló családok részére.
Várunk: ruhaneműket, játékokat, tartós élelmiszert.

Az adományok leadhatók 2014. december 1-15-ig 8-16 óra között az iskola titkárságán!!
Minden felajánlást szeretettel fogadunk!

Jubileumi gálaműsor

2014. szeptember 27-én tartottuk az emeletes iskola építésének 50. évfordulója alkalmából rendezett gálaműsort!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy az ünnepélyhez kapcsolódva megjelent iskolánk jubileumi évkönyve, mely a titkárságon megvásárolható minden nap 8-16 óráig.

Képgaléria a Galéria menüpontban látható!

Aktuális

Ebben a szekcióban nem található cikk.